Telefoonnummer

06-48074866

E-mail

info@vanaranka.nl

Openingstijden

ma-do 9:00-21:00 vrij 9:00-17:00

“Alles wat we moeten weten hebben we al, in het donker in onszelf. Het verlangen is wat ons binnenste buiten keert tot we de zon en de maan en de sterren binnenin vinden.”
Peter Kingsley

Naast ons fysieke lichaam van vlees en bloed weten we inmiddels dat we uit “meer” bestaan. Dit “meer” wordt regelmatig beschreven als ons energieveld, onze aura. Onze aura is gekoppeld aan ons Chakrasysteem (in de Yoga welbekend), die de energie verspreiden via de zogenaamde ‘Nadi’s (kanaal voor levensenergie), wat overeenkomt met de meridiaan banen uit de Traditionele Chinese Geneeskunde.

Deze energiebanen linken weer aan onze hormoonklieren, die alle processen in ons lichaam aansturen door het aanmaken van hormonen (eiwitten).

Dit onzichtbare systeem kunnen we met onze gedachten beïnvloeden. Gedachtekracht heeft een sterke trilling, zeker als het positieve gedachten zijn. Deze trilling raakt het elektromagnetische veld in onze lichaamscellen en heeft zo een positieve invloed op onze gezondheid, onze geestelijke gesteldheid en op onze emotionele wereld.

Binnen dit kader werk ik met:

  • Verzamelpuntcorrectie (Ontwikkeld door Jon Whale)
  • Reizen op bewustzijn (Inspiratie uit het Sjamanisme)
  • Kwantum Reset (Kwantumfysica)

Kwantum Reset
Bij een kwantum reset is het doel je hele energetische systeem te resetten. Het verzamelpunt, de auralagen en de chakra’s zetten zich terug naar de originele blauwdruk en je systeem ruimt blokkades op. Jouw systeem bepaalt wat het los laat.

Kwantum Reis
Vanuit een holisitsche kijk op het menselijk systeem zijn lichaam, geest en ziel één. Doel van de reis is lichaam, geest en ziel, de kans te gunnen oude levenspatronen, veroorzaakt door trauma’s, gebeurtenissen en/of onverwerkte emoties, op te ruimen en nieuwe gevoelens en nieuwe levenspatronen in te zetten vanuit een zachte transformatie. Je kiest je eigen onderwerpen/thema’s voor een reis. Dit kunnen zowel fysieke, emotionele, psychische of relationele thema’s of klachten zijn.

Kwantumveld
Het kwantumveld is alle informatie om ons heen in een onzichtbaar veld. Het bevat alle informatie van alles wat er ooit is geweest, nu is en nog zal gebeuren. Het wordt ook wel het veld van mogelijkheden genoemd. Tijd bestaat eigenlijk niet. Verleden, heden en toekomst komt samen in het nu, het heden.
Vanuit intentie kun je met dit veld werken. Alle informatie komt naar je toe, als je erom vraagt. Via dit kwantumveld zijn we ook allemaal met elkaar verbonden. Het kwantumveld is onderdeel van de kwantumfysica.
Het kwantumveld is een oneindig veld gevuld met frequenties en energie. Alle frequenties dragen informatie. Tijdens de KwantumReset en de KwantumReis stemmen we af op de frequentie die past bij wat je wilt creëren. We veranderen je eigen trilling/frequentie zodat die matcht met de gewenste frequentie.

Je geest is als een radio-ontvanger die zich instelt op verschillende frequenties. Als je eenmaal op een bepaald station bent afgestemd, kun je de andere stations niet horen, maar je weet wel dat ze bestaan. Zo is het ook met het veld waar alle informatie die je nodig hebt beschikbaar voor je is. De informatie waartoe je toegang hebt, hangt af van jouw speciale behoefte.

Kwantumbewustzijn

De problemen ontstaan vaak op het moment dat we door conditioneringen en beperkende overtuigingen van ons zelf afwijken of ons beperken. Via je hart ben je verbonden met je kwantumbewustzijn. Wij gebruiken maar een paar procent van onze totale vermogens. We kunnen alles creëren wat we ook willen. Alleen je eigen fantasie kan je daarbij begrenzen. Kwantumbewustzijn gaat om het erkennen van je ongelimiteerde potentieel en het inzetten daarvan in de praktijk. Genezing vindt plaats zonder dat het bewuste ik daaraan deelneemt. Daarom is KwantumKracht zo krachtig!

Laat je verwonderen!