Telefoonnummer

06-48074866

E-mail

info@vanaranka.nl

Openingstijden

ma-do 9:00-21:00 vrij 9:00-17:00

VoetreflexPlus behandeling € 65,-

Kwantumkracht behandeling € 70,-

Behandeltraject 5x € 300,-

VoetreflexPlus werkt op lichamelijk, geestelijk en emotioneel niveau en kan zowel voor de behandeling van aandoeningen als preventief worden ingezet.
Heeft u last van lichamelijke klachten, stress, vermoeidheid, zit u niet lekker in uw vel, dan kan VoetreflexPlus wellicht iets voor u betekenen. Maar ook als u gezond bent en wilt blijven is een ontspannende of vitaliserende voetreflexmassage een aanrader.

Wanneer u kiest voor een therapeutisch traject stuur ik u een anamnese vragenlijst zodat u dit thuis, in alle rust, kunt invullen en aan mij kunt terug mailen. Bij de tweede afspraak wordt het formulier met u besproken en zal ik aanvullend tong-, pols- en/of voetdiagnostiek doen.
Op basis van al deze gegevens kan ik dan een behandelplan opstellen om de klacht zo effectief mogelijk te behandelen. Als natuurgeneeskundig therapeut kijk ik naar de mens als geheel en probeer de onderliggende oorzaak van een klacht aan te pakken. Deze oorzaken zijn vaak het gevolg van de verstoring van de balans in het lichaam door factoren als bijvoorbeeld stress, voeding, verkeerde leefgewoonten, ophoping van afvalstoffen, Electro smog en niet geuite emoties.
In overleg bepalen we hoe vaak u komt voor de behandeling van uw klachten. Chronische aandoeningen vragen over het algemeen meer tijd dan acute klachten. In het begin krijgt u doorgaans wekelijks of om de week een behandeling, waarbij na 5 keer er een duidelijke verbetering te zien moet zijn. Gemiddeld genomen bestaat een behandelplan uit 10 consulten.

Gelieve contant te betalen.