Phone

06-48074866

Email

info@vanaranka.nl

Opening Hours

ma-do 9:00-21:00 vrij 9:00-17:00

Een investering in jezelf

VoetreflexPlus behandeling per uur € 70,-
KwantumKracht behandeling per uur € 70,-

Alle therapeutische behandelingen komen in aanmerking voor vergoeding door de zorgverzekeraar.

Ik ben aangesloten bij de beroepsverenigingen LVNT en bij RBCZ.
De consulten voor natuurgeneeskundige (holistische) en energetische therapie worden door de meeste zorgverzekeraars (gedeeltelijk) vergoed, indien je hiervoor aanvullend verzekerd bent, afhankelijk van het door jou gekozen verzekeringspakket. Ik raad je aan vooraf je polisvoorwaarden te bekijken wat wel en niet vergoed wordt ten aanzien van alternatieve geneeswijzen.

Betalingsvoorwaarden
Aan het eind van de behandeling in mijn praktijk betaal je direct contant of binnen 24 uur per betaalverzoek. Indien de afspraak online heeft plaatsgevonden, ontvang je een betaalverzoek. Deze betaal je binnen 24 uur. Na het consult ontvang je per e-mail een factuur. Deze kun je indienen bij de zorgverzekeraar, indien je aanvullend verzekerd bent en recht hebt op (gedeeltelijke) vergoeding.

Annuleringsvoorwaarden
Mocht je onverhoopt je afspraak moeten verzetten, dan kan dit uiteraard. Helaas ben ik wel genoodzaakt om €50 in rekening te brengen voor afspraken die niet uiterlijk 24 uur van tevoren zijn geannuleerd.

Persoonlijk ontwikkelbudget
In sommige gevallen biedt de werkgever de mogelijkheid voor persoonlijke ontwikkeling. Informeer hiernaar bij je werkgever. Als je een persoonlijk ontwikkelbudget hebt en je wilt door mij begeleid worden, laat het me weten. Ik maak voor jou op maat een begeleidingstraject in afstemming met jou. Dit leggen we dan voor aan je werkgever. Hiervoor gelden andere tarieven.

Behandelovereenkomst
Tijdens de eerste afspraak vraag ik je een behandelovereenkomst te tekenen.