Telefoonnummer

06-48074866

E-mail

info@vanaranka.nl

Openingstijden

ma-do 9:00-21:00 vrij 9:00-17:00

Welkom bij  Van Aranka.
Mijn naam is Aranka Jorink.  In 2010 ben ik zelf in aanraking gekomen met Voetreflex. Ik zat niet lekker in mijn vel en dat zorgde voor lichamelijke en geestelijke klachten. Na de behandelingen voelde ik me altijd zoveel beter. Dit hele proces van behandelingen heeft mij een grote transformatie opgeleverd en ik voel me een totaal ander mens. Omdat ik ook op professioneel gebied anderen wil helpen bij hun persoonlijke ontwikkeling heb ik bij het Total Health Instituut de 3 jarige studie tot voetreflexPlus Therapeut afgerond. VoetreflexPlus is een unieke combinatie van de westerse reflexologie en de Chinese leer (de Traditionele Chinese Geneeskunde) De Chinese filosofie gaat uit van een holistisch mensbeeld, waarin lichaam, geest en emotie niet te scheiden zijn.
Van kinds af aan zag, voelde en wist ik dingen die anderen niet zagen, voelden of wisten. Omdat ik deze gave bewuster in wilde zetten heb ik me ook laten scholen in de Energetische Geneeskunde.

Niet alleen heb ik zelf keer op keer ervaren dat VoetreflexPlus ontspant en je energieker en fitter laat voelen, maar ook bij de mensen om mij heen die ik heb behandeld laat VoetreflexPlus zien klachten te doen verbeteren of helemaal verdwijnen.

De natuurgeneeskundige visie dat lichaam en geest met elkaar verbonden zijn en lichamelijke klachten dus vaak (mede) een psychische oorzaak hebben onderschrijf ik van harte en het bijzondere van VoetreflexPlus is dat deze therapie ook (onbewust) op emoties werkt.

Mijn specialiteiten zijn:
* stress / burn-out / chronische vermoeidheid
* hoofdpijn / migraine
* spier- en gewrichtsklachten
* immuunsysteem verbeteren
* hormonale klachten
* trauma’s
* kinderen met klachten

Omdat ik iedereen dezelfde persoonlijke transformatie gun én je wil helpen om de beste versie van jezelf te worden, ben ik dankbaar dat ik jou in mijn eigen praktijk kan helpen om dit te realiseren. Ik genees niet, maar help je je Zelf te genezen. Van hart tot hart en van Mens tot Mens. Kom weer helemaal thuis in jezelf!