Telefoonnummer

06-48074866

E-mail

info@vanaranka.nl

Openingstijden

ma-do 9:00-21:00 vrij 9:00-17:00


Mijn naam is Aranka Jorink en ik ben Voetreflex Plus therapeute. Dit houdt in dat ik een drie-jarige opleiding in de westerse én de Chinese voetreflexologie bij Total Health heb afgerond. Daarna heb ik nog de Medische Basiskennis gedaan, waardoor ik vergoedbaar ben voor de zorgverzekeraars.

Voetreflexologie is een veilige natuurgeneeskundige therapie, die effect heeft op zowel lichaam als geest. Het zelfgenezend vermogen dat ieder mens van nature heeft wordt gestimuleerd en de doorstroming van bloed, lymfe en energie wordt verbeterd. Afvalstoffen worden sneller afgevoerd en voedingsstoffen kunnen beter worden opgenomen in organen en weefsels. Dit alles heeft een vitaliserend en opbouwend effect voor het lichaam en zorgt voor een betere gezondheid.
Daarnaast is voetreflexologie heel ontspannend voor lichaam en geest.

De unieke combinatie van westerse en oosterse technieken, waarbij zowel de reflexzones op de voeten als de meridianen (energiebanen) op de onderbenen en acupunctuurpunten worden meegenomen, maakt de behandelingen zeer doeltreffend.

VoetreflexPlus werkt op lichamelijk, geestelijk en emotioneel niveau en kan zowel voor de behandeling van aandoeningen als preventief worden ingezet.
Heeft u last van lichamelijke klachten, stress, vermoeidheid, zit u niet lekker in uw vel, dan kan VoetreflexPlus wellicht iets voor u betekenen. Maar ook als u gezond bent en wilt blijven is een ontspannende of vitaliserende voetreflexmassage een aanrader.

Mijn specialiteiten zijn:
* stress / burn-out klachten / chronische vermoeidheid
* hoofdpijn / migraine
* spier- en gewrichtsklachten (nek, rug, schouders, enz.)
* immuunsysteem verbeteren
* hormonale klachten
* trauma’s
* kinderen met klachten